Početak saradnje između Fun&Fit Company i Mercata VT

Početak saradnje između Fun&Fit Company i Mercata VT

  • petar
  • Uncategorized
  • Нема коментара

Kvalitetne saradnje na prvom mestu

Kao dve vodeće kompanije u svojim oblastima, Fun&Fit Company i Mercata VT, uspostavile su saradnju na polju distribucije, pokazujući spremnost da odgovore na sve veće zahteve tržišta i potrošača.

Ova saradnja osigurava značajan rast dostupnosti Fun&Fit proizvoda na tržištu Srbije, ali ujedno i širenje dosadašnjeg portfolia sa kojim je Mercata VT radila.

„Fun&Fit Company je poznata po izuzetnom kvalitetu svojih proizvoda, inovacijama ali i brzoj reakciji na potrebe tržišta. Očekujemo od Mercate da će odgovoriti na izazove kreiranja dodatne vrednosti za nas kao novog principala i to kroz dostupnost našeg asortimana u prodajnim objektima na teritoriji cele Srbije.“ navode iz Fun&Fit kompanije.

Brendovi Fun&Fit, Jumbo i ABC godinama unazad predstavljaju sinonim za dobar kvalitet na tržištu. Moderan dizajn, zip pakovanja za očuvanje svežine proizvoda većih gramaža, pristupačne cene i kontinuirana kontrola kvaliteta, samo su neke od činilaca brige o zadovoljstvu potrošača.

Kreiranjem izuzetno kvalitetnih i prepoznatljivih proizvoda, Fun&Fit Company posluje po najvišim standardima u proizvodnji hrane i po sistemu IFS. Primarna briga i osnova kompanije je bezbedan, zdravstveno ispravan, kvalitetan i standardizovan proizvod.

Author: petar

Оставите одговор