O nama

O nama

Iza nas je 20 godina bogatog iskustva, a ispred nas je bezbroj poslovnih mogućnosti!

Mercata VT pod današnjim imenom posluje od 2. marta 2020. godine, iza kompanije je čak dve decenije znanja i iskustva u distributivnom biznisu. Nastala je kao sinergija kompanija Veletabak d.o.o. i Mercata d.o.o, a zajedničkim stečenim znanjem stvoren je još snažniji kolektiv sa perspektivnom budućnošću.

Cij poslovanja je ostvarivanje održivog rasta i stvaranje dodatne vrednosti za poslovne partnere i robne marke u asortimanu kompanije. Organizacija ostvaruje potpunu pokrivenost domaćeg tržišta i podržava sve brend-marketinške aktivnosti.

Mercata VT nudi više od usluge distributera
– kompanija nudi dugoročno strateško partnerstvo.

Poslovni rast i neposredni kontakt sa maloprodajom i potrošačima omogućuju da u najkraćem roku odgovori na sve tržišne izazove i kreira trendove koji unapređuju zadovoljstvo kako poslovnih partnera, tako i krajnjih korisnika robe i usluga.

Mnogi principali sa kojima kompanija stvara značajne rezultate i povećava potencijal za budućnost, sa nama su više od 10 godina, što dokazuje da smo pouzdan partner.

Kompanija Mercata VT posluje na teritoriji Republike Hrvatske putem kompanije Veletabak u kojoj ima 100% vlasničkog udela.

Preko 1.000 zaposlenih

Više od 400 predstavnika prodaje,
podeljenih u dve divizije: Tobacco i FMCG.

4 DC, 13 Xdock (Cross Dock)

16.500 m2 skladišnog prostora.

24h / 48h vreme isporuke.

Dodatne usluge: spajanje, pakovanje, lepljenje.

140+ službenih vozila + eksterna flota

60.000 isporuka na mesečnom nivou.