Novosti

Ulažemo konstantne napore da zajedno sa našim principalima idemo u korak sa promenama i budemo u toku sa svim novostima na tržištu

Ovih dana, zapljusnuti smo vrelinom, kojom leto demonstrira svoju snagu i moć. Najveća želja i misao većine nas je – rashlađenje, led, svežina...TEEKANNE ove sezone, nudi novi letnji, ukusni, osvežavajući novitet – LEDENE ČAJEVE COOL SENSATION u kesicama!
Kompanija Unilever, uz pomoć distibutera Mercata VT obezbedila je donaciju 16.400 litara proizvoda Domestos Thick Bleach Pine i Domestos Thick Bleach Atlantic za bolnice širom Srbije.
Kao dve vodeće kompanije u svojim oblastima, Fun&Fit Company i Mercata VT, uspostavile su saradnju na polju distribucije.
Pića bez konzervansa, sa stevijom – potpuno prirodna i ukusna alternativa šećeru i veštačkim zaslađivačima. Budućnost gaziranog pića.
Nemačka kompanija u sastavu Bolton grupacije koja više od 80 godina proizvodi lepak. Univerzalni Uhu providni tečni lepak na bazi sintetičke smole.
Proizvod je oplemenjen vitaminima C i D kojih često nemamo dovoljno. HELL Classic+ ENERGY Drink prodavaće se po uobičajenoj ceni.