Novosti

Ulažemo konstantne napore da zajedno sa našim principalima idemo u korak sa promenama i budemo u toku sa svim novostima na tržištu

Obaveštenje o HIPP BIO Sok od jabuke 200 ml Lot LA98967/ rok trajanja: 31.10.2023. Šifra proizvoda: AL8012-02
I sam miris vrućeg čaja dovoljan je da nas zagreje tokom ovih hladnih dana. Kada pomislimo na čaj, poželimo za sebe i svoju porodicu ono najbolje, tradicionalne recepture čajeva od pažljivo odabranih listova koji stižu sa najkvalitetnijih plantaža čajeva.
U Fun&Fit je stigao novi talas dobre zabave, sa fokusom na redizajnirane i lako prepoznatljive LACTOSE FREE ovsene kaše.
Bonduelle je za vas je pripremio čak tri nova proizvoda iz linije Vapeur. Zahvaljujući Vapeur tehnologiji, povrće se kuva na pari i konzervira odmah. Na taj način zadržava svoju aromu, teksturu...
Felix Crunchy & Soft nudi raznovrstnost i jačanje segmenta suve hrane. To postiže kombinacijom neodoljivih ukusa u vidu granula, 80% hrskavih u obliku kocke, i 20% mekanih u obliku šnicle.
Dobra vest za ljubimce! Iz Friskies asortimana stiže nova suva i vlažna Friskies hrana bazirana na 5 obećanja, koja proističu iz 5 zahteva ljubimaca.