Obaveštenje o HIPP BIO Sok od jabuke 200 ml

Obaveštenje o HIPP BIO Sok od jabuke 200 ml

  • petar
  • Uncategorized
  • Нема коментара

Obaveštenje o HIPP BIO Sok od jabuke 200 ml
Lot LA98967/ rok trajanja: 31.10.2023.
Šifra proizvoda: AL8012-02

Poštovani kupci,

Obaveštavamo Vas o povlačenju proizvoda HiPP 100% BIO Sok od jabuke.

Ova mera se odnosi samo na flašice HiPP BIO Sok od jabuke 200 ml sa rokom trajanja do 31.10.2023. i brojem proizvodne serije LA98967. Ove informacije možete naći na rubu poklopca. Povlačenje se ne odnosi na ostale flašice HiPP BIO Soka od jabuke 200 ml.
Razlog za povlačenje proizvoda je prisutnost veoma malih metalnih čestica u pojedinim flašicama iz proizvodne serije (LA 98967), koje su bile namenjene za tržište Republike Poljske.

Istraga je jasno pokazala da su u pitanju samo pojedine flašice date serije, koje su bile puštene na tržište Republike Poljske. HiPP želi da naglasi: ostali međunarodni proizvodi iz iste proizvodne serije, sa istim lot brojem nisu pod uticajem ovog odstupanja u kvalitetu. Proizvodi date serije (LA 98967) su prilikom uvoza kontrolisani od strane Granične sanitarne inspekcije i laboratorijska ispitivanja su tom prilikom pokazala da proizvod ispunjava propisane uslove i da je bezbedan za upotrebu.

Međutim, u cilju odgovorne zaštite potrošača i kao preventivnu meru za dobrobiti naših mališana, HiPP je u bliskoj saradnji sa svojim partnerom Mercata VT odmah povukao navedene proizvode sa tržišta Srbije.

Potrošači mogu jednostavno da vrate proizvod navedene serije u prodajni objekat. Naravno, novac će Vam biti vraćen sa ili bez računa.

Izvinjavamo se za bilo koju vrstu neprijatnosti koja je izazvana ovim događajem.

Vaši HiPP tim Srbija i Mercata VT

Author: petar

Оставите одговор