Armor All® zvanični sponzor Red Bull Racing Honda

Armor All® zvanični sponzor Red Bull Racing Honda

  • petar
  • Uncategorized
  • Нема коментара

Armor All®, vodeći proizvođač sredstava za čišćenje automobila u vlasništvu Energizer Holdings-a, postao je zvanični sponzor Red Bull Racing Honda tima – četvorostrukog pobednika Formula 1 Svetskog šampionata!

Time što je postao zvanični partner Red Bull Rasing Honda, Armor All® nastoji da proširi svoje prisustvo na svetskom tržištu – da preduzme nove marketinške napore i poveže se sa novim potencijalnim kupcima i korisnicima.
U Formula 1 šampionatu, slično kao i na otvorenom drumu, ključ uspeha leži u dobroj pripremi. Znajući to, svaki vozač, bez obzira na iskustvo, želi samo najbolje proizvode za održavanje svog vozila.
Armor All® brending biće vidljiv na Red Bull Racing vozilima, u garaži, ali takođe i na rukavicama vozača iz tima – Maksa Verštapena i Serđa Pereza.
Nastavljajući uspešnu tradiciju rada na inovacijama u domenu održavanja vozila, Armor All® će takođe iskoristiti ovo partnerstvo da zajedno sa Red Bull Racing-om istraži potrebe potrošača, ali i prilike za uvođenje novih proizvoda.

Partnerstvo će se sa Formula 1 staze proširiti i na prodajne objekte, gde će kupcima biti ponuđeni proizvodi vrhunskog kvaliteta, kao za Formula 1 vozila.

“Oduševljeni smo što se pridružujemo Red Bull Racing Honda timu kao zvanični partner za održavanje vozila, čime počinje saradnja dva velika imena koja dele iste vrednosti, kao i želju za ostvarivanjem visokih performansi, i uvođenjem inovacija“, rekao je Lori Šamabro, rukovodilac sektora marketinga Energizer Holdings-a. “Ovo partnerstvo je veliki korak za Armor All®, i on će nam omogućiti da naše proizvode učinimo dostupnim korisnicima širom sveta, ali i povežemo se sa svim ljubiteljima automobila i Formule 1.”

Armor All® predstavlja brend iz portfolija kompanije Energizer Holdings. Više o Armor All® saznajte na njihovom zvaničnom sajtu: www.ArmorAll.com.

Author: petar

Оставите одговор