Novo u Felix asortimanu - Crunchy & Soft hrana za mačke

Novo u Felix asortimanu – Crunchy & Soft hrana za mačke

  • petar
  • Uncategorized
  • Нема коментара

Purina tim razvio je novu formulaciju hrane za mačke – Felix Crunchy & Soft! U svoj asortiman uvrstili su čak tri različita ukusa, u kojima će ljubimci uživati svakodnevno.

  1. Felix Crunchy & Soft Junior – Piletina & povrće – pravi izbor za mace koje su još uvek u razvoju. Sadrži sve što im je potrebno za svakodnevnu igru i pravilan razvoj tokom juniorskih dana.
  2. Felix Crunchy & Soft Adult – Losos, tuna & povrće – ovom ukusu vaši Felix ljubimci sigurno neće moći da odole! Predstavlja savršen spoj lososa, tune i povrća.
  3. Felix Crunchy & Soft Adult – Piletina, ćuretina & povrće – jedinstvena kombinacija kojoj nijedna maca neće odoleti!

Felix Crunchy & Soft nudi raznovrsnost i jačanje segmenta suve hrane. U svim pakovanjima se nalazi kombinacija neodoljivih ukusa, od kojih je 80% u vidu hrskavih granula u obliku kocke, i 20% u vidu mekanih granula u obliku šnicle.

Hrskave granule pomažu u očuvanju zuba i desni, dok mekane pružaju vašem ljubimcu užitak pri svakom zalogaju. Tu su i dodati vitamini i minerali koji obezbeđuju maci vitalnost, dobar vid i prirodnu odbranu organizma.

Granule su bez aditiva poput veštačkih boja, aroma i konzervanasa. 

Svi članovi Felix porodice će nesumnjivo uživati u novim Crunchy & Soft granulama. Ne samo da će mace biti site i dobijati sve neophodne vitamine, već će vlasnici biti sigurni u kvalitet onoga što njihovi ljubimci jedu.

Author: petar

Оставите одговор