Nove TEEKANNE čajne mešavine stižu u prodavnice!

Nove TEEKANNE čajne mešavine stižu u prodavnice!

  • petar
  • Uncategorized
  • Нема коментара

I sam miris vrućeg čaja dovoljan je da nas zagreje tokom ovih hladnih dana. Kada pomislimo na čaj, poželimo za sebe i svoju porodicu ono najbolje, tradicionalne recepture čajeva od pažljivo odabranih listova koji stižu sa najkvalitetnijih plantaža čajeva. Ako tome dodamo i priču o porodici koja ih radi već četvrtu generaciju i za nas pažljivo bira ove nesvakidašnje ukuse, ne čudi što TEEKANNE čajevi imaju značajnu poziciju na našem tržištu.

Mnogi i ne znaju da je prva kesica čaja, ovakva kakvu je znamo, napravljena upravo u okviru TEEKANNE porodice. Nekada davno, otišli su i korak dalje, konstruišući prvu mašinu za pravljenje kesica sa duplim komorama, čime su se približili internacionalnom tržištu i šoljicama u našim domovima.

TEEKANNE voćni čajevi kombinuju najkvalitetnije voće i najsofisticiranije note, stvarajući jedinstveni ukus voćnog sveta. Pun ukus bobičastog i drugih vrsta voća, odabranih u kreativne voćne mešavine, čine TEEKANNE pravim izborom za vaše istančano nepce. TEEKANNE donosi u vašu šoljicu i široki asortiman prirodnog bilja, tako da se možete opustiti i uživati u najkvalitetnijim biljnim čajevima.

Noviteti u TEEKANNE porodici čajeva

Ukusno kombinovane čajne infuzije od đumbira postaju vodeći trend u celom regionu jugoistočne Evrope. Tako je čaj Ginger Orange jedan od najhvaljenijih i najprodavanijih voćnih čajeva iz porodice TEEKANNE.

Ono što uskoro očekuje prave zaljubljenike u čaj je i novi TEEKANNE Ginger Extra Strong sa čak 65% đumbira, što je izuzetna novost u asortimanu čajeva na tržištu. Ove sezone, probaćete i izuzetan čaj Italian Lemon, a očekuju vas još mnogi noviteti i uzbudljive mešavine čajeva.

Jedna stvar je ostala ista već oko 140 godina – koristeći intuiciju i znanja eksperata, TEEKANNE ljubiteljima čaja pruža potpuno i najlepše iskustvo uživanja u čaju.

Šta nam donose novi TEEKANNE ukusi

Đumbir mango

Neki ukusi čine da vam um putuje. Kombinacija egzotičnog manga i delikatnog đumbira šalje vas na začinjeno i ukusno putovanje u Tajland.

Đumbir Extra Strong – 65% đumbira

ĐUMBIR – power ON! Ova mešavina čaja sa 65% đumbira i divnim dodirom limuna ima snažan i upečatljiv ukus.

Italian lemon

Popijte gutljaj “Lemon“ čaja i uživajte u slatkom voćnom ukusu ove predivne čajne mešavine!

Uz ove nove TEEKANNE ukuse spremni smo za zimske čarolije! Potražite ih u svim bolje opremljenim prodajnim objektima i uživajte u ovim novim čajnim mešavinama.

Author: petar

Оставите одговор