Ledeno letnje osveženje - TEEKANNE Cool Sensations

Ledeno letnje osveženje – TEEKANNE Cool Sensations

  • petar
  • Uncategorized
  • Нема коментара

Ovih dana, zapljusnuti smo vrelinom, kojom leto demonstrira svoju snagu i moć.

Najveća želja i misao većine nas je – rashlađenje, led, svežina…

TEEKANNE ove sezone, nudi novi letnji, ukusni, osvežavajući novitet – LEDENE ČAJEVE COOL SENSATIONS u kesicama!

Samo ih prelijte ledenom vodom, malo leda, malo listića nane, neki kišobrančić i eto pravog letnjeg osveženja! Bez šećera, bez kalorija. A ako baš volite slatko pa….koliko vam treba.

TEEKANNE je ovaj ledeni čaj učinio prezentabilnim i novim, modernim recepturama.
Izaberite neki od ukusa, svideće vam se svaki, sigurni smo!

  • Malina – Limun
  • Breskva – Marakuja
  • Zova -Nana- Limeta

Cool Sensations kesice čaja za hladni čajni napitak, prosto mame sa polica.

Ljubitelji čaja, od sada ne moraju da uživaju samo u toplom čaju.

Sada imaju i TEEKANNE LEDENO LETNJE OSVEŽENJE!

Ovaj ledeni čaj se nametnuo kao idealno sredstvo za gašenje žeđi u pokretu,(ako kesicu ubacite direktno u flašicu sa ledenom vodom), kao pratilac tokom sporta ili kupovine, ili veliki pomoćnik u doslednom odricanju od šećera i kalorija. Kako god, u njemu se može uživati spontano i bez kajanja.

Klasični ledeni čaj nekada se zasnivao isključivo na crnom ili zelenom čaju. Sada u asortimanu postoje i varijacije voćnog čaja. Na temu ,,uradi sam’’

Ovim zadovoljavamo potrebe potrošača koji traže osvežavajuću poslasticu, potpuno bez stimulansa i pre svega, bez šećera. Blago zaslađen steviom. NOVI, osvežavajući ukusi ovog leta, posebno razvijeni za pripremu sa hladnom vodom.

Novi ukusi nude osvežavajuću mešavinu voća sa slatkom, oštrom notom. U ledenom čaju možete da uživate mirne savesti.

2012. TEEKANNE je bio prvi proizvođač čaja koji je inovirao austrijsko tržište kesicama čaja za hladni napitak. Od tada, Cool Sensations se neprestano peo na lestvici popularnosti.

’’Samo u protekle dve godine uspeli smo da povećamo prodaju u ovom segmentu za 130%’’ rekao je oduševljeni direktor TEEKANNE-a Tomas Gobel, koji uspeh delimično pripisuje činjenici da su proizvodi otvorili novu zajednicu ledenih čajeva.

Pored toga, najnoviji proizvod iz porodice ledenih čajeva ima Rainforest Alliance (RFA) sertifikat, što garantuje poštovanje visokih socijalnih i ekoloških standarda u uzgoju sirovina.

Korporativna strategija TEEKANNE-a, kako u pogledu sirovina tako i reciklažne ambalaže, zadovoljena je i u proizvodima Cool Sensations.

UŽIVAJTE SA NAMA!

Author: petar

Оставите одговор